Välisministeerium ei soovita Brüsselisse reisida

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Brüsseli Zaventemi lennujaam.
Brüsseli Zaventemi lennujaam. Foto: twitter

Välisministeerium ei soovita terrorirünnakute tõttu reisida Belgia pealinna Brüsselisse.

Välisministeeriumi pressiesindaja ütles BNS-ile, et ministeerium soovitab vältida Brüsselisse reisimist, Brüsselis viibijatel soovitab ministeerium vältida rahvarohkeid kohti ja ühistransporti. Samuti soovitab ministeerium Brüsselis viibijatel täita sealsete ametivõimude korraldusi.

 «Lennujaam ja metroo on Brüsselis suletud. Belgia võimud on tõstnud terroriohu kõrgeimale tasemele. Välistatud ei ole edasised intsidendid,» seisab välisministeeriumi koduleheküljel.

Ka märgib ministeerium, et reisimisel Belgiasse või läbi Belgia Prantsusmaale võib Belgia poolt kehtestatud ajutise piirikontrolli tõttu ette tulla viivitusi. Kindlasti tuleb reisil viibides kaasas kanda reisimiseks sobivat isikut tõendavat dokumenti.

Belgia pealinna Brüsseli rahvusvahelises Zavantemi lennujaamas kõmatas teisipäeva hommikul kaks plahvatust, kinnitamata andmeil on surma saanud 11 inimest.

Brüsselis kõmatas teisipäeva hommikul plahvatus ka Maalbeki metroojaamas.

Teisipäeva hommikul Tallinnast väljunud Nordica Brüsseli lend on maandud Liege'is.

Ettevõtte lennuk ei saanud enam Brüsselis maandumiseks luba ja maandus Liege lennujaama Ida-Belgias. «Pardal on 35 reisijat ja 4 meeskonnaliiget, kellega on kõik hästi. Kõik pardal olnud soovijad toimetatakse Liege’st Brüsselisse bussiga või võimaldatakse tagasilend koju Tallinnasse ,» teatas ettevõte.

Kell 11  teatas lennuettevõte, et vaid viis otsustas naasta sama lennukiga Tallinnasse, ülejäänud toimetatakse bussiga Brüsselisse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles