Ernits kiirustab Horvaatiast Savisaart aitama (5)

Tuuli Koch
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peeter Ernits
Peeter Ernits Foto: Peeter Langovits

Viimastel päevadel president Toomas Hendrik Ilvese saatjaskonnas ametlikul visiidil Horvaatias viibinud riigikogu liige Peeter Ernits naaseb varem Eestisse, et jõuda homme partei jaoks olulisel hääletusel Kadri Simsoni vastu hääletada.

Praeguste plaanide kohaselt jõuab president ja teda saatev kaaskond koju kolmapäeva õhtul, kuid Ernits otsis juba täna kiireid lende kodumaale.

Kolmapäeval toimuvad Keskerakonna riigikogu fraktsiooni juhi valimised, kus on vastamisi Jaanus Karilaid ja Kadri Simson.

Kadri Simsonil on 27-liikmelises riigikogu Keskerakonna fraktsioonis 14 inimese toetus, 13 on lubanud seista Jaanus Karilaiu taga, teiste seas ka Karilaiu (Savisaare) toetaja Peeter Ernits.

Keskerakonna juhatus otsustas täna esitada erakonna riigikogu fraktsiooni esimehe kandidaadiks partei aseesimehe Jaanus Karilaiu, kelle vastu lubas homme kandideerida ka fraktsiooni aastaid juhtinud Kadri Simson.

Loe lisaks: 

Kommentaarid (5)
Copy
Tagasi üles