Rõivas oli kuulsa USA jutusaate «The Daily Show» külaline (6)

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taavi Rõivas
Taavi Rõivas Foto: Elmo Riig / Sakala

Ameerika Ühendriikides visiidil viibiv peaminister Taavi Rõivas oli teisipäeva õhtul USA ühe kuulsaima jutusaate «The Daily Show» külaline.

Rõivase enda teatel olid tema ja saatejuht Trevor Noah´ vahelise vestluse teemadeks Eesti e-riik, demokraatiavõimalused Kuubal ja võitlus terrorismiga.

Rahvusringhäälingu USA-korrespondendi Lauri Tankleri hinnangul võis Rõivase esinemine olla suurim reklaam, mis Eesti Ameerikas kunagi saanud on.

«Igatahes, mis vahet seal on. Rõivas The Daily Show's on vist seni suurim promo, mis Eesti USA meedias saanud. Või on suuremaid?» kirjutas Tankler sotsiaalvõrgustikus Twitter.

«The Daily Show» episood Rõivasega ei ole seni veel internetis Eesti vaatajatele geoblokeeringu tõttu vaatamiseks võimalik. «Kahju, aga seda videot ei ole teie asukohas võimalik vaadata,» märgitakse saate kodulehel.

Saade sai ameeriklaste seas lausa kultuslikuks eelmise saatejuhi, Jon Stewarti käe all. Stewarti oskus edastada tõsiseid uudiseid ja USA poliitikasündmusi läbi lõbusa huumoriprisma muutis «The Daily Show» paljude noorte jaoks üheks põhiliseks uudisteallikaks.

Saate kõige värvikamad kajastused pärinevad just presidendivalimiste perioodidest.

Kommentaarid (6)
Copy
Tagasi üles