Aastavahetusel jõustub ligi 1000 õigusakti

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Sille Annuk

2011. aasta 1. jaanuaril jõustub ligi tuhande seaduse ja üleriigilise määruse uute muudatustega tervikteksti, sealhulgas ligi 300 seaduse terviktekst.

Suur osa aastavahetusel jõustuvatest muudatustest on seotud ühisraha euro kasutuselevõtuga Eestis, kuid on ka kümneid teisi muudatusi, mis puudutavad väga paljude inimeste ning organisatsioonide igapäevast käekäiku.

Parima ülevaate 1. jaanuaril 2011 jõustuvatest õigusaktide terviktekstidest saab Riigi Teataja veebilehelt www.riigiteataja.ee&nbsp jõustumisaja järgi otsides.

Aasta viimastel päevadel lisanduvad veel presidendi  poolt välja kuulutatavad seadused ning valitsuse ja ministrite kehtestatavad määrused. Valitsuse kommunikatsioonibüroo edastab kokkuvõtte aastavahetuse päevadel jõustuvatest olulisema mõjuga õigusaktidest,  mille leiab aadressilt http://www.valitsus.ee/brf/index.php?id=298701

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles