Haljalas vastu puud sõitnud Audis olnud 28-aastane naine suri

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liiklusõnnetus Haljalas.
Liiklusõnnetus Haljalas. Foto: PPA

Haljalas sõitis eile möödasõitu tehes teelt välja sõiduauto Audi, milles viibinud 28-aastane naine suri saadud vigastustesse hiljem haiglas.

Politseile teatati, et 27. märtsil kella 17.40 paiku sõitis Lääne-Virumaal Haljala vallas Tallinna-Narva maantee 95. kilomeetril möödasõitu sooritanud sõiduauto Audi A6 teelt välja. Sõiduk sõitis vastu puud.

Audit juhtis 45-aastane mees, kes oli kaine ja omas juhtimisõigust, kaasreisijana oli autos 28-aastane naine. Nii juht kui ka kaasreisija kasutasid nõuetekohaselt turvavarustust. Sündmuskohalt toimetati haiglasse sõidukit juhtinud mees ja kaasreisija.

28. märtsil kella 00.40 paiku suri naine haiglas avariis saadud vigastustesse.

Rakvere politseijaoskonna patrullitalituse juht Reigo Loginov tuletab meelde, et autojuht peab valima teisest sõidukist möödasõiduks lubatu piires ohutu sõidukiiruse, et vältida enda ja teiste ohtupanekut. Möödasõit ei ole kohustuslik manööver. Möödasõit on lubamatu manööver, kui sellega tekitatakse liiklusohtlik olukord.

«Teelt väljasõit toob kaasa raskemaid tagajärgi, kui sellele lisandub kokkupõrge mõne objektiga. Kinnitatud turvavöö aitab märgatavalt vältida raskemaid vigastusi. Turvavöö tuleb kinnitada ka kõikidel kaasreisijatel,» lisas Loginov.

Selle liiklusõnnetuse kõigi asjaolude väljaselgitamiseks alustas politsei kriminaalmenetlust.

Politsei palub õnnetuse pealtnägijatel helistada telefonil 612 3000 või saata e-kiri aadressil ida@politsei.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles