Sagedased reisijad: oleme seni olnud Aviesiga rahul

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aviesi reisijad: vasakul Tiina, paremal Vilma.
Aviesi reisijad: vasakul Tiina, paremal Vilma. Foto: Liis Treimann / Postimees

Lennufirmaga AS Avies Hiiumaale lendavaid reisijaid tabas täna ebameeldiv üllatus, kui selgus, et lennuamet peatas Aviesi tegevuse pooleks aastaks.

Hommikul Tallinnast Hiiumaale lennata soovinud Tiinat, Vilmat ja Piretit tabas ebameeldiv üllatus, kui lennufirma Avies tegevus peatati ning reisijatel tuli lennuki asemel hoopis bussi ja praamiga sõita.

Sagedased reisijad, Tiina, Vilma ja Piret, ütlesid Postimehele, et on seni Aviesiga olnud rahul. Nende sõnul on teenindus olnud sõbralik ja hea.

Hommikul tegid Postimehega rääkinud reisijad piloodiga pilti ja ka tema veel ei teadnud, et lennufirma tegevus peatati.

Tiina, Vilma ja Piret ütlesid, et neil on väga kahju, et nad bussiga nii hilja jõuavad, kuid parem hilja kui mitte kunagi.

Reisijad kardavad, et kui peaks uus lennufirma tulema, võib selle algus osutuda raskeks. Inimesed ei pruugi alguses uut firmat usaldada ja siis ei ole ka kliente, selgitasid nad.

Lennuamet otsustas täna peatada pankrotis kodumaise lennufirma AS-i Avies tegevusloa vähemalt kuueks kuuks. Lennuettevõtjal ei ole lubatud lende teostada ning tulevikus toimuma pidanud lennud tühistatakse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles