Keskerakonna Tartumaa piirkonda asub juhtima Peeter Ernits (10)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peeter Ernits
Peeter Ernits Foto: Peeter Langovits

Laupäeval toimus Keskerakonna Tartumaa piirkonna aastakonverents, kus valiti esimeheks riigikogu liige Peeter Ernits, kes edestas senist piirkonnajuhti Aleksandr Suvorovit.

Erakonnasiseses võimuvõitluses said seekord punktivõidu Savisaare leeri esindajad. Piirkonna senine juht, Simsoni leeri kuuluv Aleksandr Suvorov märkis Postimehele, et valimised möödusid rahulikult ja erilist üllatust tänases tulemuses tema jaoks pole. «Arvasingi, et läheb nii nagu läks,» märkis Suvorov. 

Suvorov lisas, et ühel poolel on paraku palju suuremad võimalused valijaid mõjutada kui teisel. «Minuni jõudnud tagasiside põhjal saan öelda, et keskkontorist helistati inimestele,» märkis ta.

Suvorovi sõnul oli Peeter Ernitsa võit ülekaalukas. «Soovin talle edu.»

«Olen Tartumaa keskerakondlastele selle usalduse eest loomulikult tänulik,» ütles esimeheks valitud Ernits pressiteate vahendusel. «Asume ühiselt tööle, pidades silmas 2017. aasta kohalikke valimisi, kus Keskerakonnal on Tartumaal võimalus teha väga hea tulemus. Piirkonna esimehena soovin kogu piirkonna liikmeskonna kaasata ning nende jaoks kogu aeg olemas olla, mitte vaid enne valimisi toetust küsides.»

«Kuna olen valitud parlamenti Jõgeva- ja Tartumaalt, siis see annab mulle head võimalused viia kohalikud probleemid ja teemad Toompeale,» märkis Ernits.

Tartumaa piirkonna juhatuse liikmeteks valiti Kersti Ernits, Paul Moora, Vello Mikk, Aleksandr Širokov, Galina Tubin, Jüri Orupõld, Anneli Kööba-Orlov ja Kaare Schults.

Tartumaa keskerakondlasi hakkavad erakonna volikogus esindama Kersti Ernits, Aleksandr Širokov, Paul Moora ja Valentina Luukas.  

Kommentaarid (10)
Copy
Tagasi üles