Sotsiaalkindlustusameti peadirektor lahkub ametist

Liis Velsker
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Juta Saarevet.
Juta Saarevet. Foto: Sander Ilvest

Sotsiaalkindlustusameti peadirektor Juta Saarevet esitas sotsiaalkaitseminister Margus Tsahknale avalduse, et lahkuda ametist alates 24. juunist.

Sotsiaalkindlustusameti peadirektori ametikohale kuulutatakse välja avalik konkurss, mille viib läbi avaliku teenistuse tippjuhtide valiku komisjon.

«Juta Saareveti juhtimisel on sotsiaalkindlustusamet teinud läbi suured muutused nii struktuuris kui ameti töökorralduses. Tänan teda selle eest,» ütles sotsiaalministeeriumi kantsler Marika Priske.

Juta Saarevet juhtis sotsiaalkindlustusametit 2012. aasta aprillist. Ta on lõpetanud Tartu Ülikooli õigusteaduskonna ja töötas aastatel 2007-2012 sotsiaalministeeriumi õigusala juhina. Mullu lõpetas Juta Saarevet Tallinna Ülikooli organisatsioonikäitumise magistriõppe.

«Minu rännak ja ehitustööd SKA-s saavad jaanipäevaga läbi. Pärast jaanipäeva puhkan ja siis ootavad ees uued ehitustööd ja rännakud,» ütles Saarevet Postimehele saadetud kommentaaris.

«On olnud suur au koos oma väga tublide ja pühendunud inimestega seda ehitustööd teha. Kui SKA-sse läksin, oli mul selge nägemus, et SKA peab saama organisatsiooniks, mis on «näoga kliendi poole» ja tänane SKA on kliendi jaoks, igas mõttes,» lisas Saarevet.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles