Ansip ei usu Savisaare poliitikukarjääri lõppu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peaminister Andrus Ansip.
Peaminister Andrus Ansip. Foto: Peeter Langovits.

Peaminister Andrus Ansip ütles aastalõpuintervjuus ETVle, et rahastamisskandaali sattunud Keskerakonna esimehe Edgar Savisaare poliitikukarjäär pole siiski veel läbi.

«Kui vaadata Leedusse, siis ka seal on sarnaseid rahastamisskandaale olnud, kuid nii [ekspresident Rolandas] Paksas kui [endine majandusminister Viktor] Uspaskih on ikka poliitikas tegevad,» rääkis ta, vahendas ERR Uudised.

«Ilmselt on ka Savisaare puhul nii, et paljud inimesed lihtsalt eitavad fakte ning ei ole suutelised juhtunule eetilisi hinnanguid andma,» lisas peaminister.

Ansip ütles, et tema hinnangul on juhtunu taunitav. «Ta küsis erakonnale raha KGB kõrgelt ohvitserilt ja nagu me teame, on Putin öelnud, et endisi KGBlasi ei ole olemas,» viitas Ansip endisele KGB töötajale ja praegusele Venemaa Raudtee juhile Vladimir Jakuninile, kellega Savisaar väidetavalt Keskerakonna rahastamisest rääkis.

Kapo on rahaskandaalis oma rolli õigesti täitnud ehk lähtunud julgeolekuasutuste seadusest ega ole lasknud end poliitmängudesse kiskuda, arvas peaminister.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles