Kohus karistas veebis alaealiseid neide jahtinud meest

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Veebikaamera
Veebikaamera Foto: SCANPIX

Harju maakohus karistas teisipäeval tingimisi vangistusega meest, kes süüdistuse järgi otsis veebi kaudu kontakti alaealiste neidudega, pakkus neile raha ja meelitas nii tüdrukuid end tema ees paljastama.

Süüdistuse järgi asus 1984. aastal sündinud Franz veebiavarustes neide jahtima 2013. aasta kevadel, kui ta võttis Skype´i kaudu ühendust 13-aastase tüdrukuga ja rääkis detailselt, kuidas ta sooviks temaga suguühtes olla. Ühtlasi kandis ta tüdruku pangakontole 50 eurot.

2014. aasta jaanuaris ja veebruaris suhtles Franz Hot.ee jututoas 15-aastase neiuga, meelitades neidu veebikaamera ees end paljastama ja end seksuaalselt rahuldama. Vastutasuks maksis Franz neiule kokku 250 eurot.

Sama aasta juulis meelitas Franz Skype´i kaudu 15-aastast neidu end talle paljastama ja siivutusi tegema, lubades maksta neiule 200 eurot.

Sarnast tegevust viljeles mees veel mitme alaealisega, kuni politsei ta 2014. aasta lõpus kinni pidas.

Teisipäeval mõistis Harju maakohus Franzi süüdi lapseealise seksuaalses ahvatlemises ja alaealise prostitutsioonile kallutamises. Mehel tuleb kanda viieaastane tingimisi vangistus sama pika katseajaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles