Galerii: lähedased tähistasid kadunud Markkuse sünnipäeva

Tiina Kaukvere
, Eesti uudiste päevatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Lähedased tähistasid eile õhtul 24. oktoobril kadunuks jäänud Markkus Ansbergi 18. sünnipäeva.

18-aastaseks saav Markkus Ansberg, kes käis korralikult koolis, trennis ja suhtles igaõhtuselt oma vanematega, on kadunud olnud 168 päeva. Korduvad otsingud maastikul on tulemusteta.

Markkus Ansberg jäi kadunuks 24. oktoobri öösel pool tundi pärast südaööd, kui ta väitis telefonitsi end olevat Räpina maanteel Säästumarketi kaupluse juures. Politsei tuvastas linna ja erinevate asutuste turvakaamera salvestustelt noormehe liikumise. Seni viimane teadaolev kinnitus noormehe liikumisest on samal öösel kella 1.09 ajal, kui ta jäi Koidula tänaval Club Tartu juures turvakaamera vaatevälja.

Politsei lõpetas Markkuse aktiivsed otsingud novembri keskel, kuid passiivsed otsingud jätkuvad. See tähendab, et kui tuleb uut teavet, mida kontrollida, siis seda ka tehakse.

Kõigil, kel on teavet Markkuse võimalikust liikumissuunast pärast 24. oktoobrit kell 1.09, kui noormees möödus Koidula tänaval maja number 16a-st, või omavad muud infot, mis aitaks selgitada tema kadumise asjaolusid, palutakse sellest teatada Võru politseile telefonil 786 8248 või e-maili aadressil talis.thal@politsei.ee.

Otsimisega tegeleb ka SA Kadunud, kes palub teha kriminaaljälitajate kaasamiseks annetusi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles