Tänavaküsitlus: kui hästi tunnevad pealinlased valitsust? (1)

Elisabeth Kungla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Postimees uuris tallinlastelt, kui hästi tunnevad nad ministreid ning millise hinnangu nad neile pärast esimese tööaasta lõppemist annavad.

Laupäeval täitub aasta praeguse valitsuse ametisse astumisest. Näidates tallinlastele fotosid ministritest uurisime, kui hästi üks või teine ära tuntakse. Sellest, et piltidel poliitikud on, said kõik aru ning vähemasti ühele näole sai ka nimi juurde öeldud.

Vastajate seas oli nii neid, kes kiitsid ministrite töö heaks kui ka neid, kes leidsid, et üht-teist saaks alati ka paremini teha. «Nad on hästi pingutanud, aga kas see sooritus on ka kõige parem,» sõnas Tiina ning leidis, et rahva häält võiks veelgi enam kosta. «Ma usun, et kui nad saaksid jõulisemalt oma tõelist arvamust avaldada, siis võetaks seda ka rohkem kuulda,» lausus ta.

Miku arvates tehakse ministritele vahel ka liiga. «Mõnda võib-olla laidetakse rohkem, kui vaja,» sõnas noormees ning tõdes, et eks see ole selline kodanikukohustus.

Vaata lähemalt videost!

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles