Purjus ja vigastatud mehed magasid avarii teinud autos (4)

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Põltsamaa vallas Pilu küla juures leiti täna õhtul kella 18 ajal kraavist auto, milles magasid joomaund kaks vigastatud noormeest.


Politseile teatati liiklusõnnetusest Põltsamaa vallas Pilu külas Viruvere-Kureküla tee 3. kilomeetrilkell 18.20. Ilmselt ei tulnud purjus juht auto kontrollimisega toime - suunaga Viruvere poole liikunud sõiduk Honda kaldus paremale poole teelt välja ja rullus üle katuse.

Sõidukis magasid 28-aastane Rene ja 27-aastane Jaanus. Mõlemal olid vigastused ja nad toimetati haiglasse. Esialgsetel andmetel juhtis sõidukit 28-aastane Rene, kes oli alkoholijoobes.

Praegustel andmetel ei olnud meestel turvavöö kinnitatud, mistõttu ei maganud mehed mitte istmetel, vaid kummuli läinud sõiduki lae peal. Kumb meestest autot juhtis, selgitab välja uurimine.

Päästjad ühendasid sõiduki aku juhtmed lahti ning tõmbasid auto taas ratastele.

Politsei rõhutab, et sõiduki juhtimine joobeseisundis on ülimalt ohtlik nii endale kui ka kaasliiklejatele, sest sellises seisundis avariidesse sattumisse tõenäosus on suur ning kehavigastused võivad olla väga rasked.

Politsei teeb ohtlike juhtide liiklusest kõrvaldamiseks järelevalvet ja saab sellega liikluskäitumist küll mõjutada, kuid parema liikluskultuuri saavutamiseks on vastutusrikas roll kõigil liikluses osalejatel, märkis Lõuna prefektuuri pressiesindaja.

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles