Aare esitas ministeeriumile lühendatud versiooni kalafilmist

Merje Pors
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Juhan Aare.
Juhan Aare. Foto: Toomas Huik

Rahvaliidu endise esimehe Juhan Aare ettevõte Eesti Kultuurfilm andis eile põllumajandusministeeriumile üle lühendatud versiooni kalafilmist.

Põllumajandusministeeriumi pressiesindaja Hindrek Riikoja märkis Postimees.ee’le, et ministeeriumi esindajad ei ole filmi veel üle vaadanud.

Põllumajandusministeerium sai esialgse variandi kalafilmist kätte oktoobris. Tempokuse ja sisukuse huvides lasi ministeerium Aarel filmi kärpida. «Meie eesmärk on, et film oleks sisukas. Senise versiooni häda oli, et see oli pisut veniv ja laialivalguv, meie hinnangul on sealt võimalik materjali välja võtta, et see oleks tempokam ja sisukam,» sõnas Hindrek Riikoja detsembri keskpaigas Postimehele.

Kalafilmi tiraaž on 500 eksemplari ja seda hakatakse tutvustama kalandusega seotud inimestele ja asjast huvitatutele. Põllumajandusministeerium tellis Eesti kalandusest rääkiva dokumentaalfilmi «Eesti kuldkalakesed» Juhan Aare firmalt Eesti Kultuurfilm OÜ 2007. aasta kevadel. Raha selle eest maksti ära, kuid filmi valmimine venis tänavu sügiseni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles