Savisaar: rahaskandaali puhkemine oli ootuspärane

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Edgar Savisaar
Edgar Savisaar Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Keskerakonna esimees ja Tallinna linnapea Edgar Savisaar ütles ETVle antud intervjuus, et Venemaalt raha küsimisega seotud skandaali puhkemine tema ümber oli igati ootuspärane.

Savisaare hinnangul on kogu loo taga tema konkurendid, kes tahavad sellega tähelepanu olulistelt asjadelt kõrvale juhtida. «Midagi pidi tulema, millega juhtida rahva tähelepanu kõrvale hinnatõusult ja madalatelt palkadelt ja sellelt, et paljud inimesed lähevad praegu Eestist lihtsalt minema,» arvas Savisaar.

Keskerakonna juht lubas, et ei taandu poliitikast niipea. «Saan poliitikas aina jõudu juurde. Mida rohkem ma kohtun inimestega ja mida enam mul nendega kontakte on, seda vähem väsimust poliitikas on ja ma usun, et mind jätkub veel kauaks ajaks,» ütles Savisaar.

Uue aasta võtab poliitik vastu pealinnas, kus külastab mitmeid üritusi. «Ma usun, et ma käin mitmeid kohti läbi. Olen varasematel aastatel käinud (üritustel - toim.) alates Olümpiast ja Virust ja lõpetades Vabaduse väljakuga ja Niguliste kiriku esisega. Kolm ilutulestikku õhtu jooksul, see peaks olema küll, mida vaadata,» ütles linnapea.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles