Aastavahetus oli politseile pingeline

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sularahavedu Eesti Pangas.
Sularahavedu Eesti Pangas. Foto: PRIIT SIMSON/PM/SCANPIX BALTICS

Aastavahetus oli operatiivteenistustele äärmiselt pingeline ja veel praegugi on politseil palju tööd eurovedude turvalisuse tagamisel, tüli ja pahandust aga tekitasid uusaastaööl purjus alaealised.

Politsei pidi julgestama eurode vedu 1300-le objektile - sularahaautomaatidesse, sularahakeskustesse ja pankadesse, vahendas ERR Uudised «Aktuaalset kaamerat».

Politseimajor Margus Kotter rääkis, et selles operatsioonis osales tuhatkond politseiametniku, alates sularahaautomaatide valvamisest kuni juhtimisfunktsioonideni.

Peavalu valmistasid aastavahetusel arvukad purjus alaealised - ainuüksi Tallinnas pidi politsei hange servalt koju vedama 14 purjus last, kes oleks võinud ära külmuda.

Margus Kotteri sõnul vajasid paljud purjus noorukid ka arstiabi ning mitmel 15-aastasel poisil ja tüdrukul oli üle kahepromilline joove.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles