Liiklust võivad häirida teele langenud puud

Kadri Ratt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Varahommikul olid põhi- ja suuremate tugimaanteede sõidujäljed valdavalt puhtad ja soolaniisked, sajupiirkondades kaetud kerge lendleva lumega. Liiklust võivad maanteeinfokeskuse teatel häirida lume raskuse all teele langenud puud.

Enne kella 6 sadas peaaegu kõikjal Eestis vähest lund. Sõidujälgede ja -radade vahel, teede laiendustel ja tagasipöördekohtadel oli soolalumesegu ja kinnisõidetud lund. Libedust esines Pärnu, Harju, Järva, Jõgeva ja Lääne-Viru maakonna põhimaanteedel.

Kõrvalmaanteedel tuleb maanteeinfokeskuse teatel jätkuvalt arvestada lumiste, libedate ja kitsendatud teeoludega. Ettevaatlik tuleb olla kõrgetest lumevallidest piiratud nähtavusega ristmikel ja tagasipöördekohtadel ning raudteeülesõitudel.

Ilm oli varahommikul pilves, piirkonniti sadas kerget lund ning Viljandi maakonnas esines paiguti ka õrna udu. Kohati piiras nähtavust autorataste alt ülespaiskuv lumi.

Teepinna temperatuurid jäid vahemikku -5 kraadist saartel kuni -9 kraadini Ida-Eestis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles