u 8 pirukat
500 g lehttainast (või pärmi-lehttainast)
1 karp ehk u 250 g bolognese kastet
määrimiseks sinepit ja pealepuistamiseks meelepäraseid seemneid
u 8 pirukat
500 g lehttainast (või pärmi-lehttainast)
1 karp ehk u 250 g bolognese kastet
määrimiseks sinepit ja pealepuistamiseks meelepäraseid seemneid
Rulli tainas pisut õhemaks ja lõika ristkülikud või ruudud. Aseta lõigatud ruudu või ristküliku ühele poolele supilusikatäis kastet ning tõsta taina teine pool katteks. Vajuta servad kahvliga kinni ja määri pirukad pealt sinepiga. Puista peale seemneid. Võid pirukad juba eelmisel õhtul valmis vormida. Kuumuta ahi 200 kraadini ja küpseta pirukaid võitud ahjuplaadil 15–20 minutit või kuni need on parajalt kuldsed ja krõbedad. Samuti võid need eelmisel õhtul valmistada ning sööjale vaid laineahjus soojendamise jätta!
Ettevaatust – äsja ahjust tulnud pirukate täidis on tulikuum!