Keskerakonna kampaania sõnum: aitab!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keskerakonna kandidaadi Olga Ivanova valimisreklaam Tallinnas Tehnika-Endla ristmikul.
Keskerakonna kandidaadi Olga Ivanova valimisreklaam Tallinnas Tehnika-Endla ristmikul. Foto: Mihkel Maripuu

Täna algas Keskerakonna valimiskampaania ja Tallinna tänavatel võib märgata esimesi Keskerakonna välireklaame, mille põhisõnumiks on – aitab!

Keskerakonna peasekretäri Priit Toobali sõnul on Eesti valijal on märtsikuistel riigikogu valimistel lihtne valik – kas jätkata Reformierakonna ja IRLi juhtimisel veel neli aastat või siis valida uute võimaluste, uute ideede ja uute lahenduste poolt.

 «Kõige olulisem on, et inimesed mõistaksid, et parempoolsusele on olemas selge ja tugev alternatiiv,» selgitas Toobal.

Toobali sõnul on inimestel valimistel võimalik öelda, et neile aitab Reformierakonna ja IRLi ülbest ning hoolimatust poliitikast, kus keskmise sissetulekuga peredelt võetakse viimane, samas kui rikastele tehakse heldeid maksusoodustusi.

«Keskerakond seisab nendel valimistel selle eest, et eestlane saaks Eestis elada ja töötada, pensionid ja palgad kasvaksid ning keskmist sissetulekut teenivate perede maksukoormus alaneks tänu astmelise tulumaksu kehtestamisele,» sõnas Toobal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles