Krõbedikud

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Krõbedikud
Krõbedikud Foto: Jaan Heinmaa

24 väikest või 12 suuremat pallikest
Aeg 15 minutit

50 g piimašokolaadi (või pähklikreemi või maapähklivõid)
1,5 dl heledat siirupit või mett
50 g võid
4 dl riisikrõbinaid (hommikusöögikrõbinad)
2 dl maisihelbeid (hommikusöögikrõbinad)
1 dl kiirkaerahelbeid
1 dl seesamiseemneid
 

Kuumuta šokolaad (või muu valitud lisand) koos või ja siirupiga ühtlaseks. Lisa kõik ülejäänud ained ja sega korralikult läbi. Vormi teelusikaga pallikesed (suru lusikatäis vastu kausiseina, nii vajutad massi tihedalt kokku) ning kopsi need lusikast otse kandikule. Tõsta tunniks jahedasse tahenema.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles