Ära jäta kasutamata: nippi, kuidas lühikese ajaga „päästerõngast” vabaneda, peab teadma igaüks!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Stockholmhealth.com

„Võtsin kaalus alla, et mul ei oleks suure kõhu tõttu suvel piinlik rannas kõndida. Muidu pidin ma päikese käes pöörlema nagu vurr, et kogu kõht päevituks!” jutustab Martin (35). Nädala jooksul langes tema kehakaal ilma raske trenni, salenemistablettide ja nälgimiseta 6 kilo. Loe, kuidas Martinil õnnestus „päästerõngast” vabaneda, ning saad teada, mida tuleb teha ülekaalust lühikese ajaga vabanemiseks!

Klõpsa siin – StockholmHealth.com – täida test ja saad just endale sobiva toitumiskava!

– Milline oli sinu varasem salenemiskogemus?

– Nii kaua kui ma ennast mäletan, olen ma alati olnud „paksuke”! Aga ma ei ütleks, et ma elasin väga ebatervislikult, sõin ikka enam-vähem normaalselt. Seepärast ei saa ma üldse aru, kuidas mulle kasvas ette selline lodev kõht. Mingeid spetsiaalseid dieete ma ei järginud, aga püüdsin igal teisel päeval mitte süüa. Nüüd saan ma aru, kui ebatervislik see oli. Seejuures ei õnnestunud kuidagi saleneda.

– Miks sa otsustasid nüüd saleneda?

– Mul oli sünnipäev tulemas ja ma tahtsin sellel olulisel päeval hea välja näha. Aga veel suurem motivatsioon oli mulle suvi ja meri – et ei oleks piinlik rannas kõndida. Tahtsin sel suvel normaalselt päevitada – varem pidin suure kõhu tõttu pöörlema nagu vurr, et kogu kõht päevituks! (Naerab)

– Miks sa valisid Stockholmi dieedi?

– Olin lugenud internetist Stockholmi dieedi kohta head tagasisidet, aga ausalt öeldes tundusid need tulemused liiga head ja alguses polnud mul usku. Aga kui ma pidin püksirihma jälle augu juurde tegema, sain aru, et ma pean selle dieediga riskima. Seepärast täitsin testi ja registreerusin.

– Kuidas toimus dieedi järgimine?

– Juba järgmisel päeval pärast testi täitmist hakkasin järgima endale koostatud toitumiskava. Eelmisel õhtul sõin veel kõhu korralikult täis, sest arvasin, et dieedi ajal ei lubata süüa. Tuli välja, et muretsesin ilmaasjata – sain siiski normaalselt süüa ja nälgida ei olnud vaja! Juba dieedi esimestel päevadel tundsin positiivseid muutusi. Nägin, kuidas kaalu näit muutus iga päevaga väiksemaks ja väiksemaks. Vähehaaval kadus ka minu suur kõht. Kokku vabanesin 6 kilost. Olen tulemusega väga rahul!

– Mida sa soovitaksid teistele, kes tahavad ka saleneda?

– Ühest asjast sain ma selle seitsme päeva jooksul aru – kes tahab liigsest rasvast vabaneda, peab proovima Stockholmi dieeti. Neile, kes veel kahtlevad, tahan öelda, et nädal ei ole pikk aeg ning juba paari päeva möödudes märkad sa kindlasti esimesi muutusi. See on väga hea tunne – tunda, et sa ise oled oma keha peremees ja kõik on võimalik!

Klõpsa siin – StockholmHealth.com – täida test ja saad just endale sobiva toitumiskava!

Copy
Tagasi üles