Postimees kindlustas positsiooni veebituru liidrina

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pm

Veebiuuringufirma Gemius uuringu järgi ületas Postimehe veebikeskkond märtsis Eesti veebikasutajate arvult Delfit.

Gemiuse andmetel külastas märtsis Postimehe veebikeskkonda 549 003 Eesti veebikasutajat, Delfil oli samal ajal kasutajaid 542 385. Nutitelefonide vahendusel käis märtsis Postimehe veebikeskkonnas 317 475 inimest, Delfis aga 308 021 inimest.

Need numbrid näitavad 15-74-aastaste Eesti internetikasutajate külastusi. Tegemist on ligi 20 riigis aktsepteeritud metodoloogiaga, mis annab tõese tegelike kasutajate arvu, mitte seadmete arvu. Põhjus on selles, et ühel kasutajal võib olla mitu seadet, näiteks nii tööarvuti, koduarvuti kui ka nutitelefon.

Eesti Meedia andmete projektijuhi Paap Petersoni sõnul näitab Gemiuse uuring Eesti Meedia tublit tööd ja Eesti suurima meediakontserni suurust.

Postimees on viimasel ajal panustanud palju erinevatesse videolahendustesse.

Postimehe peatoimetaja asetäitja Aivar Reinapi sõnul teeb Postimees koostöös väitlusseltsiga iganädalasi videoväitlusi, kus aktuaalsetel teemadel väitlevad erinevad arvamusliidrid.

«Lisaks on meil otseülekanded erinevatelt spordivõistlustelt alates jalgpallist, käsipallist ja võrkpallist kuni piljardi ja ratsutamiseni välja. Tallinn Music Weeki ajal kandsime üle kontserte ja jututubasid. Juba on sisse töötatud päevapoliitiline saade «Päevaintervjuu» ja meelelahutuslik «Elu24 Live». Otseülekanded erinevatelt konverentsidelt on muutunud igapäevaseks,» lisas Reinap.

Ta märkis, et toimetuse suurenemisest on võitnud ka Postimees veebis, sest erinevate toimetuste tugevnemisest on suurenenud ka võime kajastada veebis nii päevakajalisi sündmusi kui ka toota ise uudiseid.

«Pikenenud on ka veebi toimetuse tööaeg ning uudiseid avaldame pea 24 tundi ööpäevas. Uutest valdkondadest oleme tugevdamas teaduse ja tehnika valdkonnas toimuva kajastamist. Eriti hea meel on, et teadusportaali hakkab vedama Riin Aljas. Veebis on kõige olulisemad siiski uudised ja sellesse panustame igapäevaselt kõige rohkem energiat,» lausus Reinap.

Ta lisas, et uuenenud on Postimehe mobiiliversioon, mis on varasemast kiirem ja mugavam ning ka ilusam.

Tehniliselt poolelt on uudiseid oodata ka Postimehe veebi poolelt ehk ka pikalt muutmatuna püsinud Postimehe arvutiversioon saab uue ja moodsama välimuse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles