Hõbemägi: potentsiaalsete presidendi kandidaatide juurde tekkimine muutub naeruväärseks (1)

Nele-Mai Olup
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foorum.
Foorum. Foto: ERR

Ajakirjanik Priit Hõbemägi ütles ETV saates «Foorum», et potentsiaalsete presidendi kandidaatide juurde tekkimine muutub tema sõnul juba naeruväärseks, kirjutas ERRi uudisteportaal.

«See on naljakas olukord, et ärkad hommikul üles - jälle kaks tükki on juurde tulnud, inimesed seejuures ei ole presidendi kandidaadid, nad ei ole kandidaadi kandidaadid, nad on kandidaadi kandidaadi pretendendid ja ütlevad umbes sellises toonis, et ma võiksin ju ka olla, kui keegi mulle selle ettepaneku teeks,» rääkis Hõbemägi. 

«Mingis mõttes on see täiesti naeruväärne, see võiks olla selgem ja erakonnad võiksid olla konkreetsemad,» lisas ta.

Vabaerakonna esimees Andres Herkel ütles saates, et peab positiivseks seda, kui presidendi kandidaatide «luukered» varakult välja tulevad, Reformierakonna aseesimees Hanno Pevkur lisas, et üllatused võivad hakata tulema just siis kui parlamendist liiguvad presidendi valimised valimiskogusse.

Luukeredest rääkides ütles Hõbemägi, et neid on nii mõnelgi veel. «Isegi nendel, kes on esitatud - nende luukered ei ole kõik veel kapist väljas, neid tõenäoliselt tuleb veel ja see võitlus tuleb üsna raske ja must,» ennustas Hõbemägi.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles