Politsei eest ATVga ära sõitnud naine suri haiglas (37)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei ATV.
Politsei ATV. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

30. aprillil sattus Pärnus avariisse ATV, mille juht oli eelnevalt eiranud politsei peatumismärguannet. ATVd juhtinud naine suri eelmisel reedel saadud vigastustesse.

Viimasel aprilli päeval kell 17.36 sai häirekeskus teate, et Pärnus Riia maanteel sõidab kesklinna suunas ATV, mille juht ei kanna kiivrit ning on arvatavasti joobes.

Politsei reageeris kohe ning asus sõidukit otsima. Politseipatrull märkas 40ndates eluaastates naise juhitud ATVd veidi aega hiljem Oja tänaval ning andis juhile peatumismärguande, mida juht eiras.

Esialgsetel andmetel lisas naine seepeale kiirust, liikudes edasi Tallinna maanteed mööda kesklinna poole ning ületas silla. Seejärel suundus ta Akadeemia tänavale, kus kaotas oma juhitud sõiduvahendi üle kontrolli.

Naine sõitis üle äärekivi, mille tagajärjel paiskus ATV külili. Juht sai vigastada ning kiirabi viis ta Pärnu haiglasse. Õnnetuse täpsemaid asjaolusid hakati selgitama.

Pärnu politseijaoskonna juht Andres Sinimeri ütles pärast õnnetust, et sellise mootorsõidukiga sõites peab kandma kiivrit. «On teada fakt, et kivi on kõvem kui pea. Kui kiivrit ei kanna ja õnnetus juhtub, võivad tagajärjed väga tõsised olla. Inimesed, hoolige endast,» ütles Sinimeri.

«Väga kahetsusväärne, et juht politsei peatumismärguandele ei reageerinud ning eest ära proovis sõita, ohustades sellise käitumisega ka teisi inimesi,» lisas Sinimeri ning edastas tänusõnad tähelepanelikele inimestele, kes märkasid ohtu ning andsid sellest kohe politseile teada.

Täna andis PPA teada, et liiklusõnnetuses osalenud naine suri saadud vigastustesse reedel, 6. mai õhtul. Politsei avaldab kaastunnet hukkunu lähedastele.

Kommentaarid (37)
Copy
Tagasi üles