Peaminister Rõivas kohtub ÜRO peasekretäri Ban ki-Mooniga

Georgi Beltadze
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
ÜRO peasekretär Ban ki-Moon
ÜRO peasekretär Ban ki-Moon Foto: SCANPIX

Peaminister Taavi Rõivas on järgmise nädala esmaspäeval ja teisipäeval visiidil ÜRO peakorteris New Yorgis, kus ta kohtub ÜRO peasekretäri Ban ki-Mooniga. 

Peaminister esineb ÜRO majandus- ja sotsiaalnõukogu (ECOSOC) aasta olulisimal kohtumisel, kus ta räägib Eesti kogemusest, kuidas innovatsioon ning e-teenused aitavad kaasa demokraatia ja majanduse arengule, teatas valitsuse kommunikatsioonibüroo.

Rõivas külastab esmaspäeval Transferwise kontorit New Yorgis ja kohtub Eesti aukonsulitega Ameerika Ühendriikides, et arutada Eesti ja USA majandussuhteid. 

Rõivas peab kõne ka Rahvusvahelises Rahuinstituudis ning kohtub ÜRO Peaassamblee Presidendi Mogens Lykketofti ja ÜRO Lastefondi UNICEF tegevjuhi Anthony Lakega. 

Peaministrit saadab visiidil elukaaslane Luisa Värk, kes annab laulutunni Ameerika Eesti koolide ühinenud lastekoorile, mis valmistub 2017. aasta laulupeoks. Luisa Värk tasub oma reisikulud ise.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles