Artur Talvik kaalub riigikokku kandideerimist

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Artur Talvik.
Artur Talvik. Foto: Peeter Langovits

Filmimees Artur Talvik otsustab lähipäevil, kas kandideerib kevadel riigikokku või mitte.

«Kui kandideerin, siis roheliste vabameeste nimekirjas – me peaks mingi ilusa nime sellele mõtlema… ühesõnaga, need vabamehed, kes on roheliste juures üksikkandidaadid,» sõnas Talvik Postimees.ee’le. Kandideerimispiirkonnaks saaks Harjumaa, sest see on koht, kus ta praegu tegutseb.

Talvik arvas, et lõpliku otsuse teeb lähema 10 päeva jooksul. «Sõltub tingimustest ja kui need on selged, siis ütlen selgelt välja.»

«Ennekõike kaalun kandideerimist sellepärast, et on nüüd üritatud aastaid artikleid kirjutades ja filme tehes asju paremuse poole muuta meie ühiskonnas, aga see tundub suhteliselt jõuetu vahend olema. Lõppotsused tehakse ikkagi riigikogus kahjuks. Sisetunne ütleb, et mul on piisavalt küpsust, et minna nii-öelda pärisvõitlusse,» põhjendas Talvik.

Roheliste nimekirjas üksikkandidaadina kandideerimist kaalub ka Sirbi peatoimetaja Kaarel Tarand. Üksikkandidaadina püüavad parlamenti saada ka reservkolonelleitnant Leo Kunnas, samuti Mart ja Martin Helme.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles