Sotside esinumber Kagu-Eestis on Ivari Padar

Merje Pors
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Praegune europarlamendi saadik Ivari Padar.
Praegune europarlamendi saadik Ivari Padar. Foto: Priit Simson.

Sotsiaaldemokraatlik erakond avalikustas täna riigikogu valimiste esinumbrid Võru-, Valga ja Põlvamaal, kelleks said erakonna endine esimees Ivari Padar, erakonna peasekretär Kalvi Kõva, Laheda vallavanem Sirje Tobreluts ning Tõlliste vallavolikogu esimees ja endine keskkonnaminister Rein Randver.

«Sotsiaaldemokraatide kandidaadid riigikokku Võru- Valga ja Põlvamaalt on kõik kohalikud inimesed, kellele Kagu-Eesti saatus tegelikult korda läheb ja sellepärast kagueestlased meid ka usaldavad. Meie lapsed käivad siin lasteaias ja koolis, meie emad käivad bussiga pensioni järel ja leib lauale ostetakse kohalikust poest,» märkis Kalvi Kõva pressiesindaja vahendusel.

 Sotsiaaldemokraatlikus erakonnas toimub kandidaatide nimekirja koostamine piirkonnaorganisatsioonides, kus valitakse kandidaatide järjestus. Kandidaatide üldnimekirja kinnitab Sotsiaaldemokraatliku Erakonna valimiskogu 16. jaanuaril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles