Buss sõitis juhi terviserikke tõttu vastu puud

Helen Mihelson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Praegu on alust arvata, et kõik reisijad ei kasutanud nõuetekohaselt turvavarustust.
Praegu on alust arvata, et kõik reisijad ei kasutanud nõuetekohaselt turvavarustust. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Täna hommikul juhtus Ida-Virumaal kaevandusse inimesi tööle viinud bussiga liiklusõnnetus, milles sai lisaks bussijuhile vigastusi neli inimest.

Liiklusõnnetus juhtus täna kella 7.20 ajal Ida-Virumaal Väike-Pungerja–Estonia kaevanduse tee teisel kilomeetril. Ida prefektuuri pressiesindaja ütles Postimehele, et esilgsetel andmetel tabas bussi roolis olnud 63-aastast meest terviserike, mille tagajärjel sõitis buss vasakule teelt välja vastu puud.

Kiirabi toimetas sündmuskohalt tervisekontrolliks haiglasse bussijuhi, kaks meest vanuses 28 ja 54 eluaastat ning kaks naist vanuses 54 ja 40 eluaastat.

Bussijuht oli õnnetuse hetkel kaine ja kasutas nõuetekohaselt turvavarustust. «Esialgsete andmetel ei kasutanud kõik reisijad korrektselt kohustuslikku turvavarustust. Turvavöö kasutamine ei ole kohustuslik ainult sõiduautos, vaid igas sõidukis, kus see olemas on,» sõnas Ida prefektuuri operatiivjuht Tarvo Kruup.

Ta toonitas, et ainult nii saab tagada, et liiklusõnnetuse puhul oleksid vigastused võimalikult väikesed.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles