Fotod: Siim Kallas kohtus keskfraktsiooniga

Helen Mihelson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Presidendikandidaadi üks pretendentidest, Reformierakonna auesimees Siim Kallas kohtus täna riigikogus Keskerakonna fraktsiooni liikmetega.

Fraktsiooni esimees Kadri Simson on varem öelnud, et Keskerakond on tänase parlamendikoosseisu suurim opositsioonijõud, mistõttu on selge, et partei peab presidendivalimistes aktiivselt kaasa lööma, olgu see siis läbi enda kandidaadi esitamise või erakondade ülese kandidaadi leidmise.

«Ilma keskfraktsiooni toetuseta ei ole kellelgi võimalust riigikogu voorudes valituks saada,» lisas Simson möödunud nädala lõpus.

Simson rõhutas, et järgmine president peab olema ennekõike enda rahva riigipea. «Muidugi peab ta olema välispoliitikas kompetentne, kuid sellest olulisemaks võib pidada siseriiklikku läbirääkimisvõimet ning teadmisi,» märkis fraktsiooni juht.

Eile kohtus Kallasega Reformierakonna fraktsioon, kellel on täna plaanis kohtuda samuti presidendikandidaadiks pürgiva Marina Kaljurannaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles