Kohus karistas eakaaslasi rünnanud teismelist

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Pärnu maakohtu Haapsalu kohtumaja karistas täna alaealist noormeest, kes süüdistuse järgi vägivallatses oma eakaaslaste kallal.

Kui prokuratuur süüdistas 17-aastast noorukit kehalises väärkohtlemises ning raske tervisekahjustuse tekitamises, siis kohus mõistis ta süüdi vaid kehalises väärkohtlemises ning karistas teda lühimenetluse korras kahekuulise tingimisi vangistusega ühe aasta pikkuse katseajaga.

Kohtu otsusel peab nooruk viibima katseajal kriminaalhooldaja järelevalve all ning talle pandi muuhulgas kohustus jätkata õpinguid, omandada põhiharidus hiljemalt tänavu 31. augustiks ning hoiduda alkoholi ja narkootikumide pruukimisest. Lisaks peab ta tasuma sundrahaks 417 eurot.

Süüdistuse järgi lõi noormees möödunud aasta juunis Haapsalus tüli käigus alaealist noormeest noaga, sama aasta augustis peksis aga teist alaealist noormeest rusikatega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles