Soomes hakatakse taas otsima kadunuks jäänud Rahelit

Madis Vaikmaa
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rahel.
Rahel. Foto: Politsei

3. aprilli esimestel tundidel jäi Soomes Vantaa linnas kadunuks Rahel. Sel nädalavahetusel alustatakse taas otsingutega, sest mehe kadumiskoha lähedal olnud järvest leiti talle kuulnud riideese.

Viljandimaal elavate lähedaste kinnitusel saadi 34-aastase Raheliga viimati telefonitsi kontakti 3. aprillil kell 00.30. Mees hakkas liikuma Vaantaa linnas Ryytimaantiel elava sõbra juurest oma elukohta Pikkujärventiele. Sinna ta aga ei jõudnud ning tema mobiiltelefon on välja lülitatud. Pärast mehe kadumisest teatamist otsis Soome politsei arvatava kadumise ala läbi koos politseikoeraga ning otsingutel lõid kaasa ka vabatahtlikud ja mehe lähedased.

Hiljuti leiti Raheli kadumiskoha lähedal asuvast Pitkajärvi järvest mehele kuulunud jope. Kuigi Soome politsei alustas selle peale taas otsinguid ning kasutas selleks nii helikopteri, paatide, koerte, sukeldujate kui ka vabatahtlike abi, meest ei leitud, kirjutas Õhtuleht. Sellest hoolimata lähevad otsingud sel laupäeval edasi. Lisaks vabatahtlike kaasamisele saadetakse järvele paat, milles on sukelduja ning koer, kes on koolitatud otsima surnukehi.

Viljandimaalt pärit Rahel on 175 sentimeetrit pikk, tumedate lühikeste juuste ja keskmise kehaehitusega. Tema otsmikul on arm ja paremal põsel sünnimärk. Mees kandis tumesiniseid teksapükse, särki ning karvase kapuutsiga kootud pusa. Jalas võisid tal olla saapad või botased.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles