Politsei leidis Valgamaal kadunuks jäänud mehe uppununa

Karin Kangro
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui politsei 7. aprillil Pikkjärve äärde jõudis, lebas jää ja vee piiril müts, mis kuulus Viktorile. Mehe surnukeha leiti samast veekogust alles eelmisel nädalal.
Kui politsei 7. aprillil Pikkjärve äärde jõudis, lebas jää ja vee piiril müts, mis kuulus Viktorile. Mehe surnukeha leiti samast veekogust alles eelmisel nädalal. Foto: Politsei

Politsei leidis Valgamaal aprillis kadunuks jäänud 69-aastase Viktori uppununa.

Lõuna prefektuuri pressiesindaja teatas, et kuna politseil oli kogutud infole tuginedes alust arvata, et Viktor on Pikkjärvel hätta sattunud, jätkati selle piirkonna kontrollimist nii aprillis kui mai alguses.

«Täna käis politseiametnik taas arvatava sündmuskoha ehk järve ääres ning järveveest avastati nüüdseks pinnale kerkinud mehe vägivallatundemärkideta surnukeha. Isik on tuvastatud ning leidis kinnitust, et uppunu näol on tegu aprillis kadunuks jäänud Viktoriga,» ütles ta.

Politsei sai mehe kadumisest teate 7. aprillil. Teataja sõnul seisis Karula vallas bussipeatuse juures mitu päeva sõiduauto Honda, kus oli ka väike koer. «Auto lähistel oli järv, mille põhjapoolne külg oli osaliselt talvejääst veel sulamata. Visuaalselt ei olnud siiski üheselt võimalik kohe öelda, et keegi võis tulla järve äärde kalastama ning seal mingil põhjusel hätta sattuda,» kirjeldas Valga piirkonnapolitseinik Marek Käis.

Enne muid toimetusi avas politsei lukustatud sõiduki uksed ning aitas näljase looma varjupaigatöötajate hoole alla. Samuti selgitati välja autoomanik, kelleks oli kohalik mees Viktor.

Politseinikud asusid kontrollima järve ümbrust ning kutsusid appi ka päästjad. Järveveest leiti termos, toidupoolist, müts ning kalapüügiriistad, kuid mehest endast polnud jälgegi. Kuna leiud viitasid, et Viktoriga võib olla juhtunud õnnetus, kaasati otsingutele ka tuukrid. Samuti osalesid maastikuotsingutel vabatahtlikud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles