Naisel tuvastati klaasipesuvedeliku tõttu joove

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Roolijoodikud ja muud rikkujad
Roolijoodikud ja muud rikkujad Foto: Martin Ilustrumm

Täna kontrolliti autojuhtide kainust ka Võrus, kus ühe naise suureks üllatuseks näitas joobekontroll positiivset tulemust. 

«Kuna reid toimus praktiliselt minu maja ees ja mu auto tuuleklaas oli veel pesust märg, siis politseinik arvas kohe, et klaasipesuvedelik võib tulemust mõjutada ja lasi mul huulikuga uuesti puhuda,» rääkis naine, kellel jooksis juba elu silme eest läbi, kuigi ta teadis, et joove pole kuidagi võimalik.

Uus puhumine näitas negatiivset tulemust, teatas Lõuna prefektuur sotsiaalmeedia vahendusel.

«Mul on maja taga kased, mis hetkel eritavad kleepuvat ainet ja muudavad auto hirmus mustaks ja ma tõesti olin korralikult vusistanud klaasipesuvedelikku, et esiklaas puhtaks saada,» märkis naine, lisades: «Ma pole kunagi kuulnud ega oleks ka ise tulnud selle peale, et klassipesuvedelikust etanooli nii palju lendub, et see võib valepositiivse tulemuse anda.»

«Soovin avaldada kiitust politseinikule, kes mõtles raamidest välja ja üleüldse politseile, et puhumisreide tehakse,» lisas naine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles