Eesti Meedia Fond toetab meediaõppureid

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustratiivne.
Foto on illustratiivne. Foto: Kristjan Teedema

Sihtasutus Eesti Meedia Fond (EMF) soovib toetada viit ajakirjanduse eriala bakalaureuseõppe tudengit Eestis 3 600 euroga ja üht magistriõppe tudengit välismaal 10 000 euroga aastas.

«Sihtasutus on nüüdseks loodud ja tegevus alanud,» kommenteeris konkursi algust EMFi  ja Postimees Grupi juhatuse liige Margus Mets. «Aastas maksame toetusteks 50 000 eurot. Esimesed väljamaksed teeme ise. Fondi edasine põhikapital tuleb lubatult Postimehe vana maja müügist Tartus.»

Toetusavalduste vastuvõtmine on alanud. Kogu vajaliku teabe leiab veebiaadressilt eestimeedia.ee/sihtasutus. Taotlusi võetakse vastu 10. juulini.

Postimehe peatoimetaja asetäitja Lauri Hussar usub, et toetused võiksid pikemas perspektiivis Eesti ajakirjanduse kvaliteeti tõsta.

«Tean omast kogemusest, et tudengil ei ole raha kunagi ülearu ja sellepärast on iga samm, mis lubab tublidel üliõpilastel keskenduda õppetööle, tänuväärne ja inspireeriv,» on Hussar uue stipendiumi vajalikkuses veendunud.

EMFi asutaja on Baltimaade suurim meediakontsern Eesti Meedia, mis on ka Postimehe, Maa Elu, suuremate maakonnalehtede, Kanal 2 ja Trio raadiogrupi emafirma. PM

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles