Otse: Eesti-Soome alushariduse juhtimiskonverents vaatab juhtimise tulevikku

Karin Kangro
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Postimees vahendab neljapäeval kella 10.30–12.45 otsepildis peaettekandeid Eesti-Soome alushariduse juhtimiskonverentsilt «Juhtimine tulevikus – väljakutse juhtide ja õpetajate professionaalsusele».


Tartu Ülikoolis peetav konverents käsitleb alushariduse õpetajate ja juhtide professionaalsust Eestis ja Soomes nii riigi, ülikooli, kohaliku omavalitsuse kui ka lasteaia tasandil laste ning lastevanemate huve arvestavalt, teatas ülikool.

Esimese peaettekande teemal «Hetkeolukord ja väljakutsed alushariduses Eestis ja Soomes» teevad haridus- ja teadusministeeriumi üld- ja kutsehariduse asekantsler Mart Laidmets ning Soome haridus- ja kultuuriministeeriumi haridusnõunik Kirsi Alila. Hetkeolukorrast ja väljakutsetest alushariduses ja juhtimises omavalitsuse tasandil kõnelevad Tartu abilinnapea Tiia Teppan ja Turu linnavalitsuse osakonna juhataja Maija-Liisa Rantanen.

Peaettekanded lõpetab Northamptoni ülikooli vanemlektor Jane Murray, kes räägib teemal «Juhtimine ja eestvedamine alushariduses. Juhi ja õpetaja professionaalsus. Alushariduse kvaliteet.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles