Raag valmistub strateegilise kommunikatsiooni nõuniku kohalt lahkuma (1)

Karin Kangro
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ilmar Raag.
Ilmar Raag. Foto: Viktor Burkivski

Valitsuse kommunikatsioonibüroo strateegilise kommunikatsiooni nõunik Ilmar Raag liitub suve lõpus kaitseväe missiooniga Malis, mistõttu otsib riigikantselei tema asemele uut nõunikku.

Valitsuse kommunikatsioonibüroo juhi Helin Vaheri sõnul kutsus kaitsevägi mõned kuud tagasi Raagi taas oma missioonile tõlgiks põhjusel, et 2014. aastal läbis ta edukalt Kesk-Aafrika operatsiooni ning varemgi on tema side kaitseväega olnud tihe. «Kuna Mali missiooni on ette valmistatud juba alates veebruarist ja selle kestus on pikk, siis tuleb meil suve lõpuks leida strateegilise kommunikatsiooni nõuniku kohale uus inimene,» teatas ta Postimehele.

Raag ütles, et talle on Mali missioon väljakutse, millest ei saa keelduda. «Ma olen juba 15 aastat reservohvitser ja alati, kui kaitsevägi kutsub, siis ma lähen. Paraku ei saa sellest täna veel pikemalt rääkida, sest missioon ise stardib alles suve lõpus. Ja mõistagi ei saa seetõttu ka lahkumisest rääkida,» rääkis ta.

Raag lisas, et tema esmane soov on aidata kaasa uue nõuniku leidmisele ning seejärel toetada teda uude rolli sisseelamisel.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles