Kolme tunniga tabati 47 kiiruseületajat

Raul Sulbi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei. Pilt on illustratiivne.
Politsei. Pilt on illustratiivne. Foto: Ants Liigus/Pärnu Postimees.

Reedel tuvastati Lääne regioonis politseioperatsiooni käigus 47 kiiruseületajat ning fikseeriti kokku 62 õigusrikkumist.

Möödunud töönädala lõpus, reedel ajavahemikul kella 16-19 kontrolliti Lääne regooni kuues maakonnas sõidukiirust, mille tulemusel avastati kokku 62 liiklusseaduse rikkumist, vahendas Lääne prefektuuri pressiesindaja.

Korrakaitseosakonna preventsiooni- ja patrullitalituse vanemkomissar Ivo  Haav märkis, et selline aeg sai valitud seetõttu, et eelkõige rahustada nädalalõpu liiklust, sest see on ajalõik, mil kiputakse kiirustama kas töölt koju või nädalalõppu veetma.

Kontrolli oli teostamas ühtekokku 57 ametnikku. Kolme tunni jooksul  kontrolliti kokku 245 sõidukijuhti ning avastati 62 liiklusseaduse rikkumist.

Kiiruseületamisi fikseeriti 47, neist vahemikku 21-40 km/h lubatust enam mahtus 26 sõidukijuhti ning neli juhti ületasid kiirust 41 või enam kilomeetrit tunnis. Raskematest rikkumistest rääkides väärib märkimist, et tabati ka kaks joobes juhti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles