Noorsotse hakkab juhtima Monika Maljukov

Karin Kangro
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SDE

Noored sotsiaaldemokraadid valisid eile oma presidendiks Eesti Üliõpilaskondade Liidu endise juhi Monika Maljukovi, organisatsiooni asepresidentideks said Ann Vaida ja Merilin Lukk.

Maljukovi sõnul täidavad avalikku debatti hirmu õhutamine, diskrimineerimine ja soov Eestit ülejäänud maailmast isoleerida. «Vabas ühiskonnas üles kasvanud noorena on minu jaoks iseenesest mõistetav, et inimesi koheldakse võrdselt ning meie ühiskond on avatud ja innovaatiline. Kohalike omavalitsuste valimised 2017. aastal on meie võimalus noortena nende põhimõtete eest seista ja võidelda õiglasema ühiskonna nimel,» ütles ta erakonna teatel.

Sotsiaaldemokraatliku Erakonna noortekogu võttis kongressil vastu ka programmi, mille kohaselt seisavad noorsotsid avatud, salliva ja võrdseid võimalusi pakkuva ühiskonna eest. Selleks peetakse muuhulgas vajalikuks kehtestada kohustuslik isapuhkus, muuta kodakondsuspoliitika paindlikumaks, kriminaliseerida vihakõne ning viia riigiettevõtete nõukogudes sisse sookvoodid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles