Pensionär kartis miljonipiletit kaotada

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lotomasin
Lotomasin Foto: Teet Malsroos / SL Õhtuleht.

Eesti Lotos käis oma võitu vormistamas mees, kes võitis Viking Lottoga detsembri viimasel nädalal üle 3,33 miljoni krooni (umbes 213 000 eurot).

Viking Lotto 29. detsembri loosimisel jagunes jackpot summas 10 010 447 krooni kolme mängija vahel. Üks kolmest õnnelikust võitjast on Eestist, teised võitjad Norrast ja Soomest.

110. lotomiljonär on Tallinnast pärit pensioniealine meesterahvas, kes käis võitu vormistamas koos abikaasaga. Peres on ka poeg, kes on juba täiskasvanud ja elab perest eraldi. Suuremaid ja väiksemaid lotovõite on mees saanud ka varem, kuid mitte nii suuri summasid.

Miljonivõidust sai mees teada kohe teleri ees lotokolmapäeva saadet jälgides, abikaasale andis ta võidust teada järgmisel päeval, poeg veel võidust ei tea.

Kuni võidu vormistamiseni oli mehe kõige suurem küsimus, kus võidupiletit hoida, et see ära ei kaoks. Korralikult magada pole mees pärast võidust teadasaamist veel saanud.

Võidusummast üks osa kulub poja eluasemelaenu ja autoliisingu tasumiseks, plaanis on üks võidumiljon kinkida abikaasale ja ülejäänud summa osas ei ole võitja veel otsust langetanud, pigem on plaanis raha säästa, võib-olla tehakse väike korteriremont.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles