Reformierakond ei soovi presidendivalimiste tempot tõsta

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tänasel Reformierakonna volikogul rääkisid presidendivalimistest kolm võimalikku kandidaati Marina Kaljurand, Urmas Paet ja Siim Kallas.
Tänasel Reformierakonna volikogul rääkisid presidendivalimistest kolm võimalikku kandidaati Marina Kaljurand, Urmas Paet ja Siim Kallas. Foto: Reformierakond

Reformierakond loodab endiselt leida erakondadeülese presidendikandidaadi, kuid peaminister Taavi Rõivase sõnul on mõned erakonnad palunud veel aega, et selle üle isekeskis nõu pidada.

Presidendivalimiste kohta ütles Rõivas, et endiselt keskendutakse erakondadeülese kandidaadi leidmisele, vahendas ERRi uudisteportaal «Aktuaalset kaamerat».

«Mõned erakonnad on palunud veel mõned nädalad aega, et oma volikogud ära pidada, isekeskis nõu pidada. Me oleme neile seda aega lubanud, sest meie ei saa siin tempot ka liiga üles ajada,» rääkis peaminister, lisades, et ei soovi üksi ühiskandidaatide kohta lubadusi jagada.

Tänasel Reformierakonna volikogul rääkisid presidendivalimistest kolm võimalikku kandidaati Marina Kaljurand, Urmas Paet ja Siim Kallas. Valmisolekust saada presidendikandidaadiks on teada andnud ka Jaak Jõerüüt ja Mailis Reps.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles