Kahe lapse elu nõudnud batuudiõnnetus viib kohtu ette kolm inimest (2)

Andres Einmann
, Eesti uudiste päevatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartumaal Tõrvandis eile juhtunud ränk batuudiõnnetus nõudis kahe lapse elu, kolm last viidi raskete vigastustega haiglasse.
Tartumaal Tõrvandis eile juhtunud ränk batuudiõnnetus nõudis kahe lapse elu, kolm last viidi raskete vigastustega haiglasse. Foto: Kalev Saar / Postimees

Lõuna ringkonnaprokuratuur esitas kahe lapse surmaga lõppenud batuudiõnnetuse kriminaalasjas süüdistuse kolmele inimesele ning saatis nende süüasja kohtusse, kirjutab rahvusringhäälingu uudisteportaal.

Traagiline õnnetus tõi süüdistuse batuudi kahele paigaldajale ning batuudirendiga tegelenud ettevõtte juhile.

Prokuratuur saatis kriminaalasja kohtusse kokkuleppmenetluses, mis tähedab, et süüdistatavad ja prokuratuur on karistuste osas leppe sõlminud, kuid seda hindab kohus ja otsustab siis selle võimaliku kinnitamise.

Kohtuistung toimub tõenäoliselt kinniste uste taga, sest prokuratuur taotleb kohtult istungi kinniseks kuulutamist kannatanute huvides.

Traagiline batuudiõnnetus juhtus mullu 5. juulil Tartumaal Tõrvandis, kus tuule alla võtnud täispuhutavalt batuudilt kukkunud kaks last hukkusid ning kolm viidi raskete vigastustega haiglasse.

Uurimine tuvastas, et õhkbatuut oli kinnitusvaiadega maa külge kinnitamata, mistõttu tõusis see tuule käes koos lastega õhku.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles