Tänasest otsitakse selgeid grupijuhte

Karel Reisenbuk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuku raadio algatatud «Selge grupijuht 2015» kampaania Paides Olerexi tanklas.
Kuku raadio algatatud «Selge grupijuht 2015» kampaania Paides Olerexi tanklas. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Juba kahekümnendat aastat järjest korraldab raadio Kuku koostöös partneritega kampaaniat Selge grupijuht, mille raames oodatakse liituma kaineid sohvreid, kes jaanilaupäeval sõbrad turvaliselt soovitud sihtkohta toimetaks.

Kuku raadio peatoimetaja Hindrek Riikoja sõnul on nende üldiseks kontseptsiooniks sotsiaalne kampaania, millega kutsutakse inimesi üles olema sõber endale ja oma sõpradele. «Meil on suur kuulajaskond ning kui me vaatame neid numbreid, mis jaanipäeval liikluses toimub, on meil hea võimalus anda oma väikene panus, et liiklejad käituksid mõistlikumalt,» rääkis Riikoja.

20. juubeli puhul on kampaaniat juba teist aastat laiendatud, et jõuda võimalikult paljude inimesteni. Sel aastal avaneb võimalus end registreerida 12. linnas.

Peatoimetaja sõnul on osalejate arv igal aastal tasakesi tõusnud, ning loodab sellele ka tänavu. Eelmisel aastal registreeris end 2800 inimest.

Nagu varasematel aastatel, on ka seekord registreerijaid ootamas pisikesed meened. «Väikesed üllatused on muidugi, kuid oleme proovinud seda hoida ikkagi nii, et nänn ei oleks tulemise põhjuseks,» toonitas Riikoja.

Tänasest kuni 29. maini on võimalik end eelregistreerida Kuku raadio veebilehel, kuhu oodatakse liituma umbes tuhatkonda grupijuhti.  Tavaregistreerimine toimub 06. juunist 21. juunini Olerexi teendindusjaamades.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles