Traagilise põlengu Sillamäel võis põhjustada vana televiisor

Tiina Kaukvere
, Eesti uudiste päevatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sillamäel puhkes kortermajas tulekahju, milles kaotasid elu 34-aastane naine ja tema nelja-aastane tütar.
Sillamäel puhkes kortermajas tulekahju, milles kaotasid elu 34-aastane naine ja tema nelja-aastane tütar. Foto: Sergei Stepanov

Sillamäel aset leidnud tulekahju, milles kaotasid elu ema ja tütar, põhjustas tõenäoliselt ööpäev läbi töötanud vana televiisor, kirjutab Põhjarannik.

Suitsuandurit korteris ei olnud. 

Päästeamet ja prokuratuur hetkel põlengu põhjust ei kommenteeri. Ametkondade kinnitusel on asjaolude selgitamiseks alustatud kriminaalmenetlus, mille käigus uuritakse, millest algas tulekahju.

Reedel kell 23.08 teatati häirekeskusele tulekahjust Sillamäel Ranna tänaval asuvas kortermajas. Esimesena jõudsid kohale Sillamäe päästekomando päästjad.

Kell 23.39 leidsid päästjad ühest korterist hukkunud naise, kell 23.46 leidsid päästjad korterist hukkunud lapse. Tulekahju puhkemise ajal viibisid korteris ka 36-aastane mees ning 4-aastane poiss, kes jõudsid ise korterist väljuda. Poisi toimetas kiirabi haiglaravile, mehele osutati arstiabi kohapeal, haiglaravi ta ei vajanud. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles