Kodu kaotanud muhulane sai elukohaks soojaku

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Soojak
Soojak Foto: Mati Hiis / Õhtuleht

Möödunud nädalal Muhu vallas Nurme külas vana maja kokkuvarisemise tõttu koduta jäänud Hilja Pauts sai uue eluaseme, sest tema talu juurde toodi eile ehitussoojak, milles 72-aastane naine lähiajal elama hakkab.

«Ma olen tänulikkusest kõnevõimetu, mul lihtsalt puuduvad sõnad,» rääkis Hilja, kirjutas Meie Maa.

Alates laupäevast 5–6 kilomeetri kaugusel Liival sotsiaalmajas ööbinud naise sõnul saab ta soojakus hakata elama kohe pärast seda, kui elekter sisse saab, sest kütmine käib elektriradiaatoriga.

Muhu vallavanema Raido Liitmäe sõnul saatis soojaku Hilja Pautsi talu juurde ettevõte Cramo Estonia ja tema teada lubanud Eesti Energia homme taastada vahepeal ohutuse mõttes ära võetud voolu ja seejärel saab Hilja Pauts juba soojakus elama hakata.

Hilja tütar Katrin Pauts tänab väga firmat Cramo Estonia ja selle Kuressaare osakonna juhatajat Jaak Tamme, kes helistamise peale kiiresti reageeris ning organiseeris soojaku toimetamise Muhusse, sest juba kaks tundi pärast eilset telefonikõnet oli soojak Nurme külas

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles