Sulailm reedab valesti parkijad

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ülemiste keskuse parkla.
Ülemiste keskuse parkla. Foto: Peeter Langovits

Kui parkimist keelav tähistus teekattel ei ole nähtav, siis ei pea autojuht oletama, kas selles paigas võib olla märgistus, mis keelab parkimise.

Küll aga läheb asi karmiks siis, kui hommikul lumele pargitud auto alt päeva jooksul lumi sulab ja kollased jooned nähtavale ilmuvad, kirjutas Saarte Hääl.

Kuressaares nähti eile politseinikke valesti parkijaid kimbutamas mitmel pool. Kuressaare kesklinnas jäi aga eile fotole auto, mille juhil poleks politseile ühtegi veenvat põhjendust, miks ta just sellele kohale parkis.

Politsei pressiesindaja Hedy Tammeleht soovitab kaaluda teekatte märgistuse dubleerimist teatetahvliga, nagu näiteks on mõnes parklas invaparkimiskohtades, kus lisaks parkimiskoha tähisele on parkimiskoha ees ka teatetahvel, millel samuti vastav tähis.

«Ei tea ju parkija arvata, kas lume all on mingi tähis, mis keelab tavasõidukil sinna parkimise, või ei ole,» sõnas Tammeleht.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles