Pildid: roolis magama jäänud juht keeras auto katusele

Karel Reisenbuk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna kella 10.30 ajal teatati häirekeskusele liiklusõnnetusest Jõgevamaal Puurmani vallas, kus Tallinn-Tartu-Võru-Luhamaa tee 147. kilomeetril liikunud Volkswagen Golf sõitis teelt välja ning maandus katusele.

Sõidukit juhtinud mees ja kaasreisijast naine vajasid päästjate abi sõidukist välja pääsemiseks ning kiirabi viis nad mõlemad haiglasse selgitamaks võimalikke vigastusi. Autos kaasa reisinud naise esialgsel hinnangul võis mees autoroolis tukkuma jääda, mis omakorda viis sõiduki üle kontrolli kaotamiseni.

Praegu teadaolevalt on õnnetuses osalenute näol tegu välisriigi kodanikega. Kõik juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel ning töö sündmuskohal jätkub. Liiklus sujub sündmuskohal tõrgeteta.

Kuigi juhtunu asjaolud on veel uurimisel, paneb politsei autojuhtidele südamele, et rooli istutaks puhanud peaga.

«Väsimuse tundemärkidega rooli istumine on riskantne, kuna unisus halvendab oluliselt inimese reageerimiskiirust ning arusaamist ümberringi toimuvast. Samuti kaasneb unisusega oht jäädagi autoroolis magama ning õnnetusse sattuda,» ütles sündmuskohal töötav Jõgeva politseijaoskonna välijuht.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles