Üksikkandidaatidele lisandus Henn Põlluaas

Kadri Ratt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Henn Põlluaas
Henn Põlluaas Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

Varem Eesti Rahvuslikku Liikumisse kuulunud Henn Põlluaas kandideerib riigikokku parteidevälises ühinenud üksikkandidaatide nimekirjas.

«Eestis valitseb demokraatia kriis, millega kaasneb sügav majanduslik langus. Olukord on süvenenud aastatega. Riigijuhtimine ühise kasu nimel on asendunud isiklike ja klikihuvide tagaajamisega. Demokraatia on muudetud poliitkartelli poolt fiktsiooniks, kus valijale on jäetud vaid statisti roll. Aated, moraal, riigi ja rahva teenimine on parteidele teisejärgulised, ometi puudub nende väärtusteta Eestil tulevik. Olemasolevad parteid ei taha ega ole suutelised olukorda muutma ning üleüldine rahulolematus korrumpeerunud erakondliku poliitika suhtes üha kasvab,» põhjendas Põlluaas otsust minna valimistele vastu üksikkandidaadina.

Teisipäeval teatas oma kavatsusest pürgida riigikokku üksikkandidaadina ka muusik ja kunagine riigikogu liige Siiri Sisask. Lisaks on end üksikkandidaadina registreerinud reservkolonelleitnant Leo Kunnas, Salme Põllumajanduse osaühingus töötav Raimond Ellik ja päästjate usaldusisik Andreas Reinberg.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles