Savisaar alustas presidendikampaaniat (11)

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Edgar Savisaare presidendikampaania plakat
Edgar Savisaare presidendikampaania plakat Foto: Jaanus Lensment

Keskerakonna esimees Edgar Savisaar on alustanud presidendivalimiste kampaaniat, sest Tallinnas on tänavale üles riputatud ülisuur plakat «Savisaar presidendiks».

66-aastaseks saanud ametist tagandatud Tallinna linnapea Edgar Savisaar tähistas eile sünnipäeva Lasnamäel asuvas linnapoes, vahendas ERRi uudisteportaal teleuudiseid. Koos abilistega müüjaks kehastunud Savisaar andis ostjatele koos kassatšekiga reklaamlehe «Savisaar presidendiks».

Täna on aga Tõnismäel üleval ülisuur sama sisuline plakat, millel Savisaar teatab kandideerimise avaüritusest. Paraku on aga hiiglaslikul plakatil kirjaviga, sõna «kampaania» asemel on trükitud «kanpaania».

Keskerakonna pressisekretär Taavi Pukk tunnistas täna BNSile, et Savisaare presidendikampaania on algamas. «Võib öelda, et midagi on algamas, aga kas ja kuidas see jätkub, selgub kõnest, mille Savisaar peab 7. juunil,» ütles Pukk uudisteagentuurile.

Savisaar on viidanud, et Keskerakonna rohkem kui 12 piirkonna juhid on teinud ettepaneku, et ta presidendiks kandideeriks.

Kommentaarid (11)
Copy
Tagasi üles