Savisaar: olen enda toetajate algatatud kampaaniast liigutatud

Tiina Kaukvere
, Eesti uudiste päevatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Edgar Savisaar
Edgar Savisaar Foto: Toomas Huik / Postimees

Keskerakonna esimehe Edgar Savisaare väitel pole ta isiklikult presidendikampaaniat alustanud, vaid selle taga on tema toetajaskond, kes näitab oma seisukohta, kes võiks olla järgmine president.

Savisaar ütles ERR-i raadiouudistele, et praeguseks on tema toetajaskond piirkonna juhtide ja erakonnaliikmete seas kasvanud, kirjutab ERRi uudisteportaal.

«Jah, üles pandud on plakateid, kuid see tähendab seda, et nemad on võtnud sellise seisukoha ja tahavad, et ma tõepoolest kandideeriksin,» Lisas Savisaar, kes lubas ära oodata, mida otsustab erakonna volikogu ning alles pärast seda langetada otsuse.

«Ma ei arva, et peaksin kiirustama nende asjadega, sest esimene valimiste voor toimub alles augustis ja teine septembris või oktoobris,» rääkis Savisaar, kes lisas siiski, et toetajate algatatud kampaania on liigutav.

Täna on Tõnismäel üleval ülisuur plakat, millel Savisaar teatab kandideerimise avaüritusest. Paraku on aga hiiglaslikul plakatil kirjaviga, sõna «kampaania» asemel on trükitud «kanpaania». Keskerakonna pressisekretär Taavi Pukk tunnistas täna BNSile, et Savisaare presidendikampaania on algamas. «Võib öelda, et midagi on algamas, aga kas ja kuidas see jätkub, selgub kõnest, mille Savisaar peab 7. juunil,» ütles Pukk uudisteagentuurile.

Savisaar on viidanud, et Keskerakonna rohkem kui 12 piirkonna juhid on teinud ettepaneku, et ta presidendiks kandideeriks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles