Prokurör soovib ränga liiklusavarii arvatava põhjustaja vangi saata (1)

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trellid.
Trellid. Foto: SCANPIX

Viru ringkonnaprokuratuur taotles kolmapäeval Viru maakohtus reaalset vangistust mehele, kes süüdistuse järgi põhjustas neli aastat tagasi kahe hukkunuga ränga liiklusõnnetuse.

Üliraske õnnetus juhtus 2012. aasta 13. aprillil kella 1.20 paiku Lüganuse vallas Purtse-Lüganuse tee teisel kilomeetri, kus Ford Orion kaotas juhitavuse, kaldus paremale kraavi ja põrkas vastu puid. Süüdistuse järgi juhtis autot juhtimisõiguseta ja alkoholijoobes Roman Danilov. Liiklusõnnetuse tagajärjel hukkusid sündmuskohal sõidukis olnud Sergei ja Juri, vigastada said aga Sergei ja Elina, kelle kiirabi haiglasse viis.

Kui politsei jõudis kohtueelsel uurimisel järeldusele, et autot juhtinud Roman oli õnnetuses süüdi, siis mai alguses Viru maakohtus alanud protsessil mees end süüdi ei tunnistanud. Ka esmaspäeval kordas mees kohtusaalis üle, et ei ole süüdi ja palus teha kohtus õiglane otsus. Prokurör Anu Toluk palus seevastu tunnistada Danilov süüdi ja mõista talle karistuseks neljaaastane vangistus.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles